Visagie workshop

Leer de fijne kneepjes van het visagie vak tijdens een gezellig workshop, voor zowel beginners als gevorderden.
Met voldoende tips & tricks leer jij jouw eigen make-up routine in een handomdraai tot een professionele, stralende look te creëren.

Wij zorgen voor een hapje & drankje, maar ook voor een leuke cadeautje voor iedere deelnemer!

Producten

Tijdens de visagie workshop maken we gebruik van Golden Rose, een 100% Vegan, Vrij van parabenen & Dierproefvrij make-up merk. Golden Rose staat voor hypo allergene make up, waardoor het voor ieder huidtype geschikt is.

Allergieën?
Mocht u bekend zijn met een allergie, wil ik u vragen dit vooraf even te communiceren. Dan zoek ik mee naar een passende oplossing.

Goodiebag toevoegen aan je workshop?
Tegen meerprijs kunnen wij in overleg met u een passende goodiebag samenstellen, met volwaardige of mini producten zodat u thuis gelijk gebruik kan maken van deze prachtige make up producten.


Geen behoefte aan een goodiebag, maar vrijblijvend producten aan willen kopen? Na de workshop is het mogelijk om deze na te bestellen. U heeft dan de producten binnen 1 week in huis!
Wij voegen tevens aan elke nabestelling een leuk cadeautje toe.

Praktisch

Duur ca. 3 uur
Kosten €40,00 per persoon

In verband met persoonlijke begeleiding hanteren wij een maximum groepsgrootte van 6 personen.

Workshop op eigen locatie volgen? Stuur even een berichtje voor de mogelijkheden.

Na de workshop, thuis nog vragen? Neem bij vragen gerust contact met ons op, ook dan helpen wij je graag verder!

Algemene voorwaarden

De kosten van de workshop dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop per bankoverschrijving voldaan te worden. Bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van de workshop kosten in rekening gebracht.

Deelname aan de workshops zijn ten allen tijden op eigen risico.

De spullen die gebruikt worden tijdens de workshops zijn in bruikleen van Chantal’s Beauty Touch, bij beschadiging/vernieling worden deze kosten in rekening gebracht.