Skincare workshop

Geef jouw huid dat extra beetje aandacht, leer hoe je jouw huid op de juiste wijze kan reinigen en welke skincare producten het beste bij jouw huidtype passen.

Tijdens de 2 a 3 uur durende skincare workshop besteden we extra aandacht voor het aanleren van nieuwe technieken maar geven we je ook een nieuwe kijk op jouw dagelijkse skincare routine.

Wij zorgen voor een hapje & drankje, maar er is ook een te leuke goodiebag inbegrepen!

Producten

Tijdens de skincare workshop maken we gebruik van Body&Bess, een 100% Vegan skincare merk. De producten zijn gebaseerd op frambozenpitolie, een subtiele geur van frambozen maakt de producten aantrekkelijk maar de werking van de actieve ingrediënten doen wonderen!

Allergieën?
Mocht u bekend zijn met een allergie, wil ik u vragen dit vooraf even te communiceren. Dan zoek ik mee naar een passende oplossing.

Producten voor thuisgebruik
Vrijblijvend producten aan willen kopen? Na de workshop is het mogelijk om deze na te bestellen. U heeft dan de producten binnen 1 week in huis!
Wij voegen tevens aan elke nabestelling een leuk cadeautje toe.

Praktisch

Duur ca. 3 uur
Kosten €45,00 per persoon

In verband met persoonlijke begeleiding hanteren wij een maximum groepsgrootte van 6 personen.

Workshop op eigen locatie volgen? Stuur even een berichtje voor de mogelijkheden.

Na de workshop, thuis nog vragen? Neem bij vragen gerust contact met ons op, ook dan helpen wij je graag verder!

Algemene voorwaarden

De kosten van de workshop dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop per bankoverschrijving voldaan te worden. Bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van de workshop kosten in rekening gebracht.

Deelname aan de workshops zijn ten allen tijden op eigen risico.

De spullen die gebruikt worden tijdens de workshops zijn in bruikleen van Chantal’s Beauty Touch, bij beschadiging/vernieling worden deze kosten in rekening gebracht.