Handcare workshop

Leer je handen en nagels op de juiste manier te verzorgen en geniet van een heerlijk voedende paraffine behandeling voor je handen. Geef jouw handen die geweldige uitstraling die het verdient.

Wij zorgen voor een hapje & drankje, maar ook voor een leuke cadeautje voor iedere deelnemer!

Producten

Tijdens de handcare workshop maken we gebruik van Body&Bess. Een intensief voedende verzorgingslijn voor ieder huidtype. De Body&Bess producten bevatten hoge concentraties actieve bestanddelen, wat jouw huid laat stralen!

Allergieën?
Mocht u bekend zijn met een allergie, wil ik u vragen dit vooraf even te communiceren. Dan zoek ik mee naar een passende oplossing.

Goodiebag toevoegen aan je workshop?
Tegen meerprijs kunnen wij in overleg met u een passende goodiebag samenstellen, met volwaardige of mini producten zodat u thuis gelijk gebruik kan maken van deze prachtige handcare producten.

Geen behoefte aan een goodiebag, maar vrijblijvend producten aan willen kopen? Na de workshop is het mogelijk om deze na te bestellen. U heeft dan de producten binnen 1 week in huis!
Wij voegen tevens aan elke nabestelling een leuk cadeautje toe.

Praktisch

Duur ca. 2 uur
Kosten €25,00 per persoon

In verband met persoonlijke begeleiding hanteren wij een maximum groepsgrootte van 6 personen.

Workshop op eigen locatie volgen? Stuur even een berichtje voor de mogelijkheden.

Na de workshop, thuis nog vragen? Neem bij vragen gerust contact met ons op, ook dan helpen wij je graag verder!

Algemene voorwaarden

De kosten van de workshop dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop per bankoverschrijving voldaan te worden. Bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van de workshop kosten in rekening gebracht.

Deelname aan de workshops zijn ten allen tijden op eigen risico.

De spullen die gebruikt worden tijdens de workshops zijn in bruikleen van Chantal’s Beauty Touch, bij beschadiging/vernieling worden deze kosten in rekening gebracht.